Tue työtämme

Tällä hetkellä paras tapa tukea työtämme on liittyä yhdistyksemme jäseneksi. Jäsenlomakkeen täytettyäsi otamme sinuun yhteyttä kertoaksemme lisää toiminnastamme ja annamme ohjeet jäsenmaksun maksamiseen.

Kaikki jäsenemme pääsevät osaksi erillistä Facebook-ryhmää, jossa keskustelemme yhdistystä koskevista valinnoista. Mikäli olet kiinnostunut aktiivijäsenyydestä, voimme lisätä sinut myös WhatsApp-ryhmäämme, jossa sovimme mm. kokouksista ja keskustelemme tulevista tapahtumista.

Jäsenmaksu on 10 euroa kuluvalta vuodelta. Opiskelijoille tarjoamme alennetun jäsenmaksun, eli 8 euroa vuodessa. Jäsenmaksu tulee maksaa kuukauden kuluessa liittymisestä.

Voit myös tilata uutiskirjeemme! Tämä ei sido sinua mihinkään ja tilauksen voi perua milloin tahansa. Uutiskirje pitää sinut ajantasalla toiminnastamme niin Suomessa kuin Ugandassa. Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, paina lähetä ja lisäämme sinut sähköpostilistallemme!